Over mij

Ik ben Sandra van Lenthe, het gezicht achter Succesvol in Balans.

Naast echtgenote en moeder van drie fantastische kinderen, ben ik Rust in je hoofd Specialist en Reiki Trainer.

Het is mijn passie om vrouwen meer te laten genieten van hun drukke bestaan, hun gezin en/of hun zwangerschap. Dit doe ik via (individuele) coaching zowel live als online, via trainingen en opleidingen.

Waarom Succesvol in Balans?

Stress, piekeren, faalangst, perfectionisme en hooggevoeligheid... ik ben ervaringsdeskundige!

De tropenjaren, de periode met kinderen tot 4 jaar, heb ik als heel heftig ervaren. Dit sluit ook aan bij wat ik in mijn omgeving zie. Ik zie moeders worstelen met het hoog houden van alle ballen en alle stress en onrust die daarbij komt kijken. 

Toen de jongste op school zat, bekroop het gevoel van “Is dit het nou?”. Wat wil IK nou eigenlijk, hoe zie ik mijn toekomst?

Er zijn honderden boeken geschreven over het vinden van balans, opvoeden en moederschap en toch sluit er niet één volledig bij jouw situatie aan. Het internet staat vol informatie, dat kan fijn zijn en het kan ook onzeker maken.

Ik ben opleidingen gaan volgen om op zoek te gaan naar mijzelf. Naar "wie ben ik" en "wat wil ik", "wat is mijn missie". En die missie heb ik met Succesvol in Balans gevonden. De positieve psychologie en oplossingsgericht leven passen helemaal bij mij en daarbij heb ik mijzelf gespecialiseerd in emoties en hooggevoeligheid.

Inmiddels heb ik al heel veel vrouwen mogen inspireren via individuele coaching en trainingen. En daar word ik zo blij van! Als iemand blij, positief en met een gevoel van rust de deur uit gaat, dan krijg ik zelf vleugels. Daar geniet ik van!

Omdat ik weet hoe druk de meeste vrouwen zijn, wil ik mijn kennis en ervaring compact en laagdrempelig overdragen. Zodat jij snel weer vol energie en balans kunt genieten van het leven!

Rust in je hoofd Academie

De rust in je hoofd academie is onderdeel van Succesvol in Balans. 

Ervaring

De jaren als moeder zijn een enorme leerschool voor mij geweest. Wij hebben drie dochters (2005, 2007 en 2009). Van onze drie kinderen, zijn er twee een huilbaby geweest. Eén van onze dochters had op haar derde verjaardag nog nooit een nacht doorgeslapen.

Wij hebben hoogbegaafde, hoogsensitieve kinderen, waarvan er 1 strongwilled is. Twee van onze kinderen worstelen met faalangst.

Wij hebben het nodige op ons bordje gekregen en tegelijk ben ik zo dankbaar, want wat hebben onze kinderen ons veel geleerd! Ze zijn spiegels en leren mij ook zo veel over mijzelf!

Ik werd geconfronteerd met mijn eigen angsten, gevoeligheid en perfectionisme. Een mooiere leerschool had ik niet kunnen krijgen. Dit proces heeft mij ertoe gebracht te gaan lezen en studeren en nu mijn kennis over te dragen. 

Opleidingen

Nu ik eenmaal gestart ben met mijzelf persoonlijk ontwikkelen, kan ik mij niet voorstellen dat ik hier ooit nog mee ga stoppen. Het is zo gaaf om steeds nieuwe inzichten te krijgen, om je steeds verder te ontwikkelen als persoon en als coach en trainer. Ik heb onder andere de volgende opleidingen voltooid:

  • Reiki 1, 2, 3A Reiki Master en 3B Reiki Trainer
  • Strongwilled en motivatie training
  • NLP practitioner (erkend door Society of NLP)
  • NLP coach module
  • EFT practitioner + EFT Master
  • Kindercoach en opvoedcoach
  • Oplossingsgericht werken
  • Energetisch Therapeut ( 2 jarige opleiding op HBO niveau)
  • Medische Basis Kennis (HBO studie)
  • Acces Bars Facilitator