Over mij

Ik ben Sandra van Lenthe, het gezicht achter Succesvol in Balans.

Naast echtgenote en moeder van drie fantastische kinderen, ben ik Rust in je hoofd Specialist en Reiki Trainer.

Als ex-piekerkoningin en stresskip weet ik alles van druk in je hoofd zijn. Stress, piekeren, faalangst, perfectionisme en hooggevoeligheid... ik was ervaringsdeskundige!

Mijn leven is écht veranderd dankzij de leerschool van onze kinderen én alle opleidingen die ik heb gevolgd. Ik ervaar nu rust in hectische perioden, kan dingen meer op zijn beloop laten en heb geleerd met mijn gevoeligheid om te gaan. Ik leef nu echt vanuit flow en ontspanning! Ik leef mijn passie: het trainen en coachen van vrouwen én reizen met onze kinderen.

In deze academie leer ik je heel graag hoe jij ook die rust in je hoofd kunt krijgen. Hoe je hoofd en hart weer kunt verbinden! 

Rust in je hoofd Academie

De rust in je hoofd academie is onderdeel van Succesvol in Balans. In de Rust in je hoofd academie focus ik op rust in je hoofd en meer energie via online trainingen.

Ook https://www.reiki123cursus.nl/ is onderdeel van Succesvol in Balans. Hier vind je live trainingen die bijdragen aan rust in je hoofd en meer energie. Onder andere geef ik Reiki cursussen en een Acces Bars training.